Microdermabrasie

Microdermabrasie is het gecontroleerd verwijderen van de bovenste laag van de opperhuid door middel van steriele diamanten en een vacuümfunctie. De huid wordt tot diep in de poriën gereinigd en na de behandeling ziet de huid er frisser, stralender en vitaler uit. 

De huid wordt aangezet tot vorming van nieuwe jonge cellen en het heeft een stimulerende werking op de doorbloeding en op de aanmaak van elastine en collageenvezels. De peeling kan op alle huidtypen toegepast worden.

 

De behandeling duurt ongeveer 45 minuten en kost € 47,50 per behandeling. Voor een optimaal resultaat raad ik een kuur van 5 behandelingen aan. 

Tijdens de behandeling wordt de huid eerst grondig gereinigd, waarna de microdermabrasiebehandeling volgt. De sterkte wordt afgestemd op de huidconditie. Hierop volgt een dieptereiniging, een voedend masker, een serum en aangepaste dag- of nachtverzorging. 

 

De behandeling is geschikt voor iedereen! Microdermabrasie is een superpeeling die pijnloos is en na 1 behandeling al een huidverbetering van maar liefst 20% geeft!

De behandeling biedt een oplossing voor de verouderde huid, fijne lijntjes, ondiepe rimpels, littekens, grove of verstopte poriën, rokershuid, vette, onreine huid. De huidskleur wordt egaler en de huid wordt gladder. 

 

Na de behandeling kan de huid enige roodheid vertonen of warm aanvoelen door de versterkte doorbloeding. Dagelijkse werkzaamheden kunnen direct na de behandeling gewoon hervat worden, maar de eerste week moet de huid goed tegen de zon beschermd worden en dient direct zonlicht of zonnebank te vermijden. De huid is zijn natuurlijke bescherming tegen UV straling kwijt, waardoor deze gevoeliger wordt voor pigmentverschuivingen, aldus is een sunblock (factor 30/ 50) zeker aan te raden. 

 

Omdat er een dun laagje van de huid is afgehaald en deze nu erg toegankelijk is voor werkstoffen, is een goede nabehandeling van de huid noodzakelijk. Het advies is dan ook om thuis verzorgingsproducten te gebruiken die volledig op de huid en de behandeling zijn afgestemd. 

 

De voordelen op een rijtje: 

 

* Verwijdert dode huidcellen

* Huidverjonging

* Bevordert aanmaak van elastine en collageenvezels

* Werkt tegen pigmentstoringen

* Reinigt verstopte poriën

* Egaliseert de huidskleur

* Tegen verslapping van de huid

* Vermindert fijne lijntjes en rimpels

* Verbetert de bloedcirculatie

* Reinigt de huid

* Maakt de huid gladder

* Zorgt voor een frissere, stralendere en vitalere huid