Aloë Vera

Sinds enkele jaren ben ik onafhankelijk distributeur van de productlijn van Aloë Vera producten van LR. Heb je interesse in deze producten of wil je er meer over weten, neem dan gerust contact met me op. 

 

Aloë Vera is één van de oudste, meest bekende, heilzame planten en is door de eeuwen heen gebruikt in verschillende culturen. Van de Oude Grieken en Romeinen tot Babylonische, Indische en Chinese volkeren werd Aloë Vera ‘De wonderplant’ genoemd. Van alle soorten wordt de Aloë Vera Barbadensis (Miller) het meest toegepast. De plant is familie van de lelie en heeft dikke bladeren, waarvan de inhoud (de gel) heel veel goede eigenschappen bezit, voor zowel mens als dier.

De gel uit de bladeren van Aloë Vera bevat meer dan 200 voedingsstoffen, waaronder 20 mineralen, 18 aminozuren en 12 vitaminen. De plant bezit eigenschappen die de stofwisseling stimuleren, de weerstand verhogen, stressgevoeligheid verminderen en mens en dier energieker maken. In 1968 kwam men in Amerika tot een opmerkelijke doorbraak in de verwerking van Aloë Vera. Het werd mogelijk om de gel aan de plant te onttrekken en op natuurlijke wijze te stabiliseren. Met dit proces behoudt de gel jarenlang haar krachtige werking.